Сакате да почнете проект, еве 2 идеи!

  1. Направете мала библиотека!Симнете го прирачникот и направете мала библиотека денес, потоа споделете ги вашите фотографии и приказни овде. Hashtag: #Писменост 2015

2.  Помогнете им на учениците да   научат за една нова култура, да ги прошират               нивните погледи на светот и да  инспирираат колективна акција со активностите         на  ILD.

Advertisements

About Anica Petkoska

educator, literacy advocate, life-long learner
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s